Wat is Trombose

Alles over trombose

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Informatie
Alle prijzen op deze site zijn in euro’s en exclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud.

Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Watistrombose.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Watistrombose.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Watistrombose.nl geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Watistrombose.nl aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.